Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "Fara pÄ taket, Lotta!" by Merri Vik # Book PDF Kindle ePub Free

Fara pÄ taket, Lotta!

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Fara pĂ„ taket, Lotta!
  • Author : Merri Vik
  • Release Date : January 14, 2018
  • Genre: Fiction,Books,Young Adult,
  • Pages : * pages
  • Size : 852 KB

Description

Lottas klass och nÄgra andra klasser ska ha friluftslov. De ska Äka ut till VikarnÀs och titta pÄ ett tegelbruk och ett gammalt kloster. Efter denna resa börjar ett rafflande mysterium. Den ena konstiga saken efter den andra intrÀffar och plötsligt verkar Lottas bag vara ett hett villebrÄd. Men varför? Vad Àr det i bagen som Àr sÄ viktigt? Lotta lever farligt och blir bland annat ombedd av konstig röst i telefonen att komma ut till den ödsliga Borgarparken. Som tur Àr tar hon med sig Giggi och sina syskon, och inget hÀnder just dÄ. NÀr det Àntligen gÄr upp för Lotta och Giggi vad som har hÀnt, blir förstÄs Lotta alldeles hispig.



DÀrhemma satt mamma, pappa, faster Truddan och farbror Jesper och drack kaffe i lugn och ro. Jag stormade in med Giggi i hÀlarna och skrek:

- Pappa, jag Àr inblandad!

- O, Gud! utropade stackars mamma och vÀlte sin kaffekopp.

B. Wahlströms rödgröna ryggar har fyllt svenska barns bokhyllor sedan början av 1900-talet. Böckerna Àr dokument av sin tid och bör lÀsas som sÄdana. Vi har valt att inte omarbeta texterna och förlaget stÄr inte bakom eventuella Äsikter och uttryck som kan upplevas som stötande, dÄ vi ser detta som ett digitalt tillgÀngliggörande av historiskt material.


Download Books "Fara pÄ taket, Lotta!" PDF ePub Kindle